ALİ İBRAHİM ÖZ’E OKUL YÖNETİMİMİZDEN MADALYA VE TEŞEKKÜR!

ALİ İBRAHİM ÖZ’E OKUL YÖNETİMİMİZDEN MADALYA VE TEŞEKKÜR!

ALİ İBRAHİM ÖZ’E OKUL YÖNETİMİMİZDEN MADALYA VE TEŞEKKÜR!

ALİ İBRAHİM ÖZ’E OKUL YÖNETİMİMİZDEN MADALYA VE TEŞEKKÜR!

Eğitimciliğinin yanında katıldığı spor aktiviteleriyle başta öğrencileri olmak üzere gençlere rol model olan, ayrıca "Dimyata pirince giderken MUTLULUKTAN MI OLDUK?" adında kişisel gelişim kitabı çıkaran ve Balkan Şampiyonasında Milli Forma giyerek ülkemizi başarıyla temsil eden Ali İbrahim ÖZ’e Başarı Koleji Yönetimi tarafından, Başarı Koleji’ni ve Manavgat’ı ulusal ve uluslar arası yarışmalarda başarıyla temsil edip derecelerle gururlandırdığı için teşekkür madalyası ve belgesi takdim edildi.

Bugüne kadar aralarında dayanıklılık ve güç isteyen Demir Adam yarışmalarının da bulunduğu çok sayıda atletizm, bisiklet ve yüzme yarışmalarına katılan, önemli derecelere imza atan Ali İbrahim Öz, Türkiye ile Yunanistan arasında düzenlenen tek yüzme yarışmasını da başarıyla tamamlayan isim oldu.

Öz, Yunanistan Meis adasın ile Kaş arasında düzenlenen 9 km’lik yüzme yarışını başarıyla tamamladı.

Ali İbrahim Öz, Balkan Masterler Şampiyonasında Milli Forma giyerek 10 ülkeden 500 atletle yarıştığı şampiyonada da ülkemizi başarıyla temsil etti.

Ali İbrahim ÖZ ayrıca;
Türkiye Masterler Salon Atletizm Şampiyonasında yaş kategorisinde;

*Üç Adım Atlamada (8metre 6cm) TÜRKİYE 2.LİĞİ,
*800 Metrede TÜRKİYE 2.LİĞİ,
*Yüksek Atlamada TÜRKİYE 2.LİĞİ,
*Uzun Atlamada 4.47 cm. TÜRKİYE 3.LÜĞÜ,

dereceleri elde ederek hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşarken birçok insana da rol model olmayı başardı.

MADALYALARIM “MUTLULUK İÇİN ADIM ATANLARA GELSİN!”

Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ yaptığı açıklamada, “Amacım insanlara mutluluk için alternatifler olduğunu hatırlatmak, bir eğitimci olarak gençlere örnek olmak, sporun güzelliğini tekrar anımsatmak, çocukluk hayalimi gerçekleştirmiş olmak ve şampiyonalarda ülkemi, Manavgat’ı, Antalya’yı ve okulum Başarı Koleji’ni temsil etmek.

Bu anlamda hayalleri peşinde koşan herkese teşekkür ederim. En güzel madalya onların hakkı.

Tüm Madalya ve elde ettiğim derecelerimi, 80 yaşında bile mutluluk peşinde koşanlara, hayallerinin peşinden gidenlere, İnsanlara örnek olanlara, Paranın her şey olmadığına inananlara, En çok şeye sahip olmanın değil, en az şeye ihtiyaç duymanın en büyük zenginlik olduğuna inanıp öyle yaşayanlara. Kendisi gibi yaşayanlara, Dünyadan güzellik isterken, ilk kendisinin güzellikler yapması gerektiğini bilenlere ve uygulayanlara, elindekilerin kıymetini bilip, şükredenlere ve MUTLULUK için adım atanlara armağan ediyorum.” dedi.

Elde ettiği başarıları Manavgat’a ve öğrencilerine armağan ettiğini belirten ÖZ, “Bu zorlu yarışmalarda derece elde etmekten çok geleceğimizin güvencesi olan gençlerimize, öğrencilerime model olarak onların farklı spor dallarında kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmayı hedefledim.

Hayatımın her anında olduğu gibi bu yarışmada da her zaman yanımda olan değerli eşim Nebihe Öz’e, sevgili aileme, bana her zaman destek olan Başarı Koleji yönetimi, öğrencilerime ve beni gönülden destekleyen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

OKUL YÖNETİMİNDEN KUTLAMA VE TEŞEKKÜR!

Antalya, Manavgat ve Başarı Koleji’ni gururlandıran Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ, Başarı Koleji Yönetim Kurulu tarafından ödüllendirildi.

İlkokul Müdürü Ali İbrahim ÖZ’ü, Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Müdür Yardımcısı Gülcan Peker ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Nergiz, elde etiği başarılar ve derecelerle bizlere yaşattığı gurur ve okulumuzu en güzel şekilde temsil etmesinden dolayı tebrik ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek ve Genel Müdür Nazmi Ünal, “Zorlu birçok yarışmalarda üstün performanslar sergileyerek büyük başarılar elde eden ve gururumuz olan Ali İbrahim Öz’ü tebrik ediyor, Başarı Koleji Ailesi olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Bizlere yaşattığı gurur ve öğrencilere rol model olma gayretinden dolayı da teşekkür ediyoruz.” dediler.


ALİ İBRAHİM ÖZ’E OKUL YÖNETİMİMİZDEN MADALYA VE TEŞEKKÜR!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi