ANTALYA 29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU’NDA BAŞARI!

2019- 2020 Eğitim Öğretim yılında Antalya Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu’nda Başarı Koleji öğrencisi Zeynep Uğur, 3.lük elde ederek Antalya Atletizm takımına girmeye hak kazanmıştır.

Öğrencimiz Zeynep Uğur’un da yer aldığı Antalya Atletizm Takımı, Ankara’da düzenlenecek olan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Müsabakasında Antalya’yı temsil edecektir.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nalan Beler yönetiminde yarışmaya katılan ve okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencimiz gurur kaynağımız olmuştur. Öğrencimize Ankara'da gerçekleşecek olan 10 Kasım Müsabakasında başarılar dileriz.

Öğrencimize başarı belgesi ve madalyası okulumuzda düzenlenen törende Genel Müdür Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Necip Özbay ve Beden Eğitimi Öğretmeni Nalan Beler tarafından verilerek başarılarının devamı dilendi.

BAŞARI KOLEJİ

ANTALYA 29 EKİM CUMHURİYET KOŞUSU’NDA BAŞARI!