BAŞARI KOLEJİ 2019 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

BAŞARI KOLEJİ 2019 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

BAŞARI KOLEJİ 2019 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

BAŞARI KOLEJİ 2019 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!

MANAVGAT’TA ZİRVENİN ADI YİNE DEĞİŞMEDİ!

Başarı Koleji, 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim yılı LGS başarısını kutladı. Başarı Koleji Yönetim Kurulu, 2019 LGS’de 500 tam puan alarak TÜRKİYE 1.Sİ olan öğrencisi Nermin Eylül EKER’i altın ve plaket, tüm yıl boyunca özveri ile çalışan öğretmenlerini de plaket ile ödüllendirdi.

Başarı Koleji’nde düzenlenen ödül törenine 500 Tam puan alarak TÜRKİYE 1.Sİ olan öğrencimiz Nermin Eylül EKER ve ailesi, Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, Başkan Yardımcıları Erdoğan Yılmaz ve Ali Osman Kara, Ortaokul Müdürü Necip Özbay, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, Müdür Yardımcısı Gülcan Peker, Rehber Öğretmeni Mithat Şevik, 8.sınıf branş öğretmenleri Merve Yiğit, Atiye Şahin, Hacer Öztürk, Mehmet Ali Demirci, Ayça Akın ve Selami Acet katıldı.

Başarı Koleji Yönetim Kurulu, TÜRKİYE 1.Sİ olan öğrencimiz Nermin Eylül EKER’i altın ve plaket, öğretmenlerimizi de plaket ile ödüllendirdi.

14 YILDA 51 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ!
Ödül töreninde konuşan Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, 2019 LGS’de Başarı Koleji olarak üstün bir başarıya imza attıklarının ve Manavgat’ta bir kez daha zirvede olarak öğrencisiyle, öğretmeniyle, personeliyle yöneticisiyle ve bu başarının esas ilham kaynağı olan velileriyle birlikte ortak ve haklı bir gurur yaşadıklarını belirtti.

Özbay, “Başarı Koleji olarak 14.yılımızı gururla tamamlarken bugüne dek elde ettiğimiz başarılara ek olarak 2019 LGS TÜRKİYE BİRİNCİĞİ ile başarımızı “ 14 YILDA 51 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ”ne ulaştırmış olmanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.
Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve herkese çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarının bundan sonraki hayatlarında da artarak devam etmesini ve üstün başarılar elde etmelerini diliyoruz.” dedi.

BAŞARININ SIRRI TAKIM ÇALIŞMASI!
Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan Gödek, 2019 LGS sınavında elde edilen başarıdan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “Çıtamız, kültürümüz, geleneğimiz her geçen yıl biraz daha yükseliyor ve Başarı Koleji, çok bilinçli bir yürüyüşle bölgenin eğitim odağına dönüşüyor.
Bu süreci Yönetim Kurulumuz da gururla takip ediyor. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları ve bu yıl okulumuzun elde ettiği takdire şayan başarıyı, biz tamamıyla ekip ruhuna ve çağdaş gelişmelere duyarlı oluşumuza bağlıyoruz.
Başarıların elde edilmesinde emeği geçen tüm BAŞARI ailesine Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından öğretmenlere plaketleri sunulduktan sonra tören pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

BAŞARI KOLEJİ 2019 LGS’DE YİNE ŞAMPİYON!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi