BAŞARI KOLEJİ İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ! ‘OZ BÜYÜCÜSÜ MÜZİKALİ’

BAŞARI KOLEJİ İNGİLİZCE DRAMA KULÜBÜNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ!
‘OZ BÜYÜCÜSÜ MÜZİKALİ’

Başarı Koleji 5.sınıf öğrencileri, 2018 - 2019 Öğretim yılı boyunca İngilizce derslerinde öğrendiklerini sergiledikleri muhteşem drama gösterisi ile velileri ve diğer davetlileri büyüledi.

Başarı Koleji İngilizce Drama Kulübü öğrencileri, öğrendikleri İngilizce kalıpları ve kelime dağarcığını kullanarak hazırladıkları gösteri ile velilerine ve davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Başarı Koleji 5.sınıf öğrencilerinden oluşan İngilizce Drama Kulübü yılsonunda sergilediği oyun izleyicilerden tam not aldı.

Öğrenciler, İngilizce Öğretmenleri Esennur Elmacık ve Neşe Uysal yönetiminde ‘OZ BÜYÜCÜSÜ’ müzikalini muhteşem dil yetenekleri ile sergilediler.

Öğrencilerin sergilediği performans, kostümler, sahne dekoru ve eşlik edilen müziklerle profesyonel oyunlara taş çıkartan müzikal izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Müzikal sonunda veliler, çocuklarının dil yeteneklerini, sahnede özgüven dolu muhteşem bir müzikal performansıyla izlemenin mutluluğu ile öğretmenleri tebrik ettiler.

İngilizce öğretimine büyük önem verdiklerini belirten Ortaokul Müdürü Necip Özbay, "İzlediğimiz bu muhteşem müzikal, bize 5.sınıflarımızda uyguladığımız yabancı dil eğitiminde elde edilen başarının bir göstergesidir.

Çocuklarımız İngilizce bilgilerinin yanı sıra kendilerine olan özgüvenleriyle neler başarabileceklerini gösterdiler.

Bu özgüvenle çocuklar her şeyi başarabilirler. Böylesine güzel çocuklar yetiştirdiğiniz için siz değerli velilerimizi ve bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.