BAŞARI KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

Başarı Koleji’nde 2019 - 2020 yeni eğitim ve öğretim yılının ilk ders zili Anaokulu, 1.sınıflar ve 5.sınıflar için çaldı.

Başarıyla dolu yıllara ve kurulacak sımsıkı dostluklara tanıklık edeceğimiz yepyeni bir eğitim döneminin başlangıcı yapıldı.

2019-2020 eğitim öğretim yılı, okul öncesi, ilkokul 1. sınıf ve ortaokul 5.sınıf öğrencileri için bir hafta önce başladı. Bu öğrencilerin okullarına uyum eğitimleri 2-6 2019 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

9 Eylül 2019 tarihinden itibaren ise diğer öğrencilerle birlikte normal eğitimlerine devam edecekler. 5 günlük “Okula Uyum Programı” çerçevesinde okula gelen öğrenciler, okul, arkadaşları ve öğretmenleriyle tanıştılar.

İlk defa okula başlayacak olan anaokulu öğrencileri, 1.sınıf ve 5.sınıf öğrencileri anne ve babalarıyla sabahın erken saatlerinde Başarı Koleji’nin yolunu tuttular.

En az çocuklarımız kadar heyecanlı olan velilerimiz, öğrencilerimizin okullu olma coşkularına ortak oldular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından veli ve öğrencilere seslenen Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi ÜNAL, “Anasınıfı, 1. Sınıf ve 5.sınıflarımız bugün itibariyle yeni eğitim-öğretim yılına oryantasyon programı ile başlıyorlar.

Oryantasyon programı sadece anasınıfından 1. sınıfa geçişte değil, ilk ve ortaokul seviyelerinde de, özellikle okulumuza yeni katılan öğrencilerle de gerçekleştirilen bir uygulamadır.

Zira, öğrencilerin kendilerini okula, öğretmenlere, okuldaki genel işleyişe ve arkadaşlarına uyumsamaları aşamasında, oryantasyon sürecinin önemi büyüktür.

Oryantasyon programında öğrencilerimiz hem öğretmenleri hem de yeni sınıf arkadaşları ile tanışıp kaynaşacaklar. Okulumuzu tanıyıp güzel bir hafta geçirecekler.

Okul ve idare olarak her zaman kapılarımız velilerimize ve öğrencilerimize açıktır. 2019-2020 yeni eğitim ve öğretim yılının Başarı Ailesi’ne ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Törenin ardından öğrenciler tek tek isimleri ve sınıfları anons edilerek öğretmenleri eşliğinde sınıflarına çıkarak yeni eğitim öğretim yılına merhaba dediler.

BAŞARI KOLEJİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi