GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASINDA ŞAMPİYON BAŞARI KOLEJİ!

2018-2019 Eğitim - Öğretim yılı Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası’nda 4B Sınıfımız TOMBİK Oyunu ile Şampiyon, 3C sınıfımız da MENDİL KAPMACA Oyunu ile Manavgat 2.si olarak gurur kaynağımız oldular.

İlçe genelinde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvası’nda okulumuza şampiyonluk ve 2.lik kupası kazandıran öğrencilerimize okulumuzda ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreninde Başarılı öğrencilere kupaları İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim ÖZ, Sınıf Öğretmenlerimiz Mustafa Uysal ve Nesrin Süzük, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nalan Beler tarafından verildi.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz “Okulumuza yaşattıkları büyük gurur ve mutluluktan dolayı tüm takım oyuncularımıza, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nalan BELER’e ve desteklerinden dolayı tüm velilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.” şeklinde konuştu.

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASINDA ŞAMPİYON BAŞARI KOLEJİ!