HAMİ PROJESİ KAPSAMINDA HATIPLAR İLKOKULU BAHÇESİNİ RENKLENDİRDİK!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın HAMİ Projesi kapsamında Başarı İlkokulu ile Hatıplar İlkokulu işbirliği projeleri devam ediyor.

İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, "Hami Projesi kapsamında Hatıplar İlkokulu öğrencilerini 23 Nisan Şenliğinde okulumuzda ağırladıktan sonra 2.projemiz olan Okul Bahçesi Oyun Alanı Çizimi için Başarı Koleji öğretmenlerimiz Hatıplar İlkokulu'na gittiler.

Öğretmenlerimiz Hatıplar İlkokulu minikleri için okul bahçesine birbirinden renkli oyun alanları çizerek ve boyayarak okul bahçesini renklendirdiler.

Hatıplar İlkokulu minikleri okul bahçelerinin rengarenk bir oyun alanına dönüşmesini heyecanla ve hayranlıkla izlediler." dedi.

Hatıplar İlkokulu Müdürü Ahmet ÇINAR, Başarı Koleji ile böylesine anlamlı bir projede yer almaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, Başarı Koleji öğretmenlerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti.

HAMİ PROJESİ KAPSAMINDA HATIPLAR İLKOKULU BAHÇESİNİ RENKLENDİRDİK!