ERASMUS

ANAOKULUMUZ ERASMUS KEA2 PROJESİ BULGAR ORTAKLARIMIZI AĞIRLADIK

ANAOKULUMUZ ERASMUS KEA2 PROJESİ BULGAR ORTAKLARIMIZI AĞIRLADIKBAŞARI KOLEJİ ANAOKULUMUZ ERASMUS KEA2 PROJESİ'NDE BULGAR PROJE ORTAKLARIMIZI OKULUMUZDA AĞIRLADIKAnaokulumuzun ortak olarak yer aldığı KIDS BUILD THEIR KNOWLEDGE AND SKILLS ABOUT THE WORD TROUGH isimli ERASMUS KEA2 PROJESİ kapsamında Bulgar ortaklarımızı okulumuzda ağırladık.Anaokulu müdiremiz Gizem KESKİN koordinatörlüğünde, Bulgaristan'da dört farklı anaokulunda okul öncesi öğretmenliği yapan 30 öğretmenimiz, Başarı Koleji Anaokulumuzu ziyaret ederek, okulumuzun işleyişi, programlar ve eğitim-öğretim misyonumuz ile ilgili bilgiler edindiler.Bulgar proje ortaklarımız öğretmenler, Anaokulumuzda sınıflarımızı, atölyelerimizi ve okul kampüsümüzü tek tek gezerek, öğrencilerimizi derslerinde ziyaret ettiler.Ders etkinliklerimiz ve işleyişimiz ile ilgili gözlemler yapan Bulgar Öğretmenler, okulumuza hayran kaldıklarını ifade ettiler.Bulgar Ortaklarımız, Yönetim Kurulu Başkanımız Numan GÖDEK ve Anaokulu Müdiremiz Gizem KESİN'e Anaokulumuza olan hayranlıklarını ifade ederek, böylesine ince düşünülerek tasarlanmış bir kampüsün öğrencilere sunulduğu ve Anaokulu çağındaki öğrencilerin tam donanımlı ve mutlu bireyler olarak yetişmeleri için tüm olanakların sağlanıldığı bir okulu hayata geçirdikleri için tebrik ettiler.Anaokulu Müdiremiz Gizem KESKİN de Bulgar proje ortaklarımıza, Başarı Koleji Anaokulu'nun işleyişi, etkinlikleri ve misyonu hakkında bilgilendirmeler yaparak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Detaylar
12 Haziran 2023