4.SINIFLARIMIZDAN ANNELERİNE İNGİLİZCE MEKTUPLAR!

Anneler Günü dolayısı ile 4.sınıf öğrencilerimiz etkinlik düzenlediler. Annelerine ingilizce şiirler ve duygu yüklü mektuplar yazdılar. İngilizce Öğretmenimiz Işıl kaya rehberliğinde öğrencilerimizin şiirleri ve mektupları okul panomuzda sergilendi .

Öğrencilerimizin hazırladığı sergiye İlkokul müdürümüz Sayın Ali İbrahim Öz, İngilizce Bölüm başkanımız Sayın Aysel Ünal Keleş, 4.sınıf Öğretmenlerimiz Mustafa Uysal, Ayşe Cihan, Yusuf Demir, Nurten Topal ve Rehber Öğretmenimiz Hatice Yılmaz Katılımda bulundu.

Kendisi de şimdilerde anne olmaya hazırlanan İngilizce öğretmenimiz Işıl Kaya, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

4.SINIFLARIMIZDAN ANNELERİNE İNGİLİZCE MEKTUPLAR!