BAŞARI KOLEJİ HAMİ PROJESİ KAPSAMINDA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!

2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde resmi ve özel okulların birlikteliğini sağlamak, öğrencilerin akademik ve sosyal becerilerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla MEB tarafından yürütülen Hami Projesi kapsamında Başarı Koleji İlkokulu olarak Hatıplar İlkokulu ile eşleşerek faaliyetlerimizi belirledik ve karşılıklı protokol imzaladık.

Başarı İlkokulu ile Hatıplar İlkokulu HAMİ Projesi kapsamında ilk projelerini Başarı Koleji Kampüsü’nde ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ adı altında gerçekleştirdiler.

Başarı Koleji okul bahçesinde gerçekleştirilen ‘Çocuk Şenliği’ etkinliğinde okul bahçesine şişme oyun parkurları, palyaço ve sihirbaz gösterileri, midilli at turu, yüz boyama etkinlikleri, sportif yarışmalar, geleneksel çocuk oyunları, karaoke yarışması gibi birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlik alanları yer almıştır.

Başarı Koleji İlkokulu, Hatıplar İlkokulundan gelen öğrenci ve öğretmenleri tüm gün boyunca okullarında ağırladılar.

Başarı Koleji İlkokulu ve Hatıplar İlkokulu öğrencileri, tüm gün boyunca birlikte etkinlik ve yarışmalara katıldılar. Öğretmenler rehberliğinde okulu ve sınıfları gezerek öğle yemeklerini beraberce yediler.

Hatıplar İlkokulu öğrencileri tüm günlerini Başarı Koleji’nde geçirerek dolo dolu bir gün yaşadılar. Öğrencilere gün sonunda hediyeler verilerek uğurlandı.

Hami Projesi kapsamında diğer faaliyetlerde tekrar bir araya gelmek dileğiyle öğrenciler vedalaştı.

BAŞARI KOLEJİ HAMİ PROJESİ KAPSAMINDA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ!