BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE SEVGİ KARTLARI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE SEVGİ KARTLARI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE SEVGİ KARTLARI!

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE SEVGİ KARTLARI!

Başarı Koleji 5.sınıf öğrencileri Yabancı Dil Bölümünün yürüttüğü ‘English Beyond the Walls’ projesi kapsamında Sevgililer Günü’nde birbirleriyle sevgilerini paylaştılar.

Başarı Koleji’nde İngilizce dersleri, deneyimli öğretmenlerin uyguladıkları yenilikçi ve öğrenci merkezli yabancı dil eğitim modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yeni, yaratıcı ve başarılı dil öğretme ve öğrenme uygulamalarını derslerinde kullanarak öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlayan İngilizce öğretmenlerinden Valentina Oruç ve İrina Selek, İngilizce derslerinde “Sevgililer Günü” dolayısıyla öğrencilerine İngilizce sevgi kartları hazırlattılar.

Öğrenciler, İngilizce öğretmenleri denetiminde hazırladıkları sevgi kartlarına sevgi mesajlarını İngilizce olarak yazdılar. Öğrencilerin kendi tasarımları olan sevgi kartları sahiplerine ulaştırılmak üzere özel kutuda toplandı.

Öğrencilerin yanı sıra Başarı Koleji Genel Müdürü Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürü Savaşkan İlmak, İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Aysel Ünal Keleş de sevgi kutusuna sevgi mesajlarını yazarak bu güzel projenin bir parçası oldular.

İngilizce Öğretmenleri Valentina Oruç ve Irina Selek öğrencileriyle birlikte sevgi kutusundaki mesajları sahiplerine ulaştırarak okul içinde sevgi dolu sözlerin kalplerde yer edinmesini sağladılar.

Yabancı dil eğitiminin önemine vurgu yapan İngilizce öğretmenleri “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin teorikte öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürüp pekiştirmeleri açısından önemlidir, bizlerden desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyoruz.” dediler.

BAŞARI KOLEJİ’NDE İNGİLİZCE SEVGİ KARTLARI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi