BAŞARI KOLEJİ‘NDEN 150 KİŞİLİK SINAV SALONU!

BAŞARI KOLEJİ‘NDEN 150 KİŞİLİK SINAV SALONU! Gerçekleştirdiği yeniliklerle başarı çıtasını yükselten Başarı Koleji, öğrencilerinin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamak amacıyla 150 kişilik sınav salonu oluşturdu. 150 kişi kapasiteli sınav salonunda her öğrenci için sınav kübikleri oluşturulurken, öğrencilerin göz sağlığı ve ideal görme aydınlığı esas alınarak led aydınlatma donanımı gerçekleştirildi. Eğitim öğretim alanında rekorlar ve başarılarla dolu 12 yılı geride bırakmanın gururunu yaşayan Başarı Koleji, eğitim standartlarının yükseltilmesi ve öğrencilerinin başarı düzeyinin en üst seviyelere ulaşması amacıyla bir dizi yenilikleri ve uygulamaları hayata geçiriyor. Başarı Koleji Yönetimi, sınavlarda öğrencilerinin başarısı ve sınava en hazır şekilde girmeleri amacıyla okul bünyesinde fiziki değişiklikler gerçekleştiriyor. Son olarak okul bünyesinde 260 metrekarelik bir alanın sadece sınav salonu olarak tahsis edilmesi bunun en yeni örneği. 150 kişi kapasiteli özel sınav kübiklerinin yer aldığı sınav salonunda öğrencilerin göz sağlığı ve ideal görme aydınlığı esas alınarak özel led aydınlanma donanımı tasarlanmış durumda. Manavgat’ta ilk kez bir okulda hayata geçirilen böylesine donanımlı bir sınav salonunun Akdeniz bölgesinde de az sayıda örneği bulunuyor. Sınav salonunun bölgemiz açısından bir ilki ifade ettiğini belirten Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay “Bizim için ise 12 yıldır rekorlar kırmaya alıştığımız bir alanda kendi standartlarımızı geliştirmemiz anlamına geliyor. Az önce sıraladığınız niteliklere ek olarak şunu söyleyebilirim ki daha güvenli ortamda daha sık periyotlu deneme sınavları uygularken, özellikle sınav gruplarımızı içeren bu yoğun trafikte okulumuzun diğer etkinliklerini de rahatça gerçekleştirebileceğiz. Çok sayıda deneme sınavı içeren bir akademik maratonda kaliteyi kısan ya da düşüren çalışmaların önüne geçeceğiz. Bu yenileşim düşünü sahiplenen, bilimsel bir projeye dönüştüren ve okulumuza kazandıran herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BAŞARI KOLEJİ‘NDEN 150 KİŞİLİK SINAV SALONU!