ORTAOKUL 7.SINIF ÖĞRENCİMİZ DORUK TOK, WCEP LİSELİ BÜYÜKELÇİLER ULUSLAR ARASI LİSE ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI ÜSTÜN BAŞARISI

Ortaokul 7.sınıf öğrencimiz DORUK TOK, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Amerikan Devlet Bakanlığı ve Kanada Eğitim Bakanlığı işbirliği ile yürütülen 'WCEP LİSELİ BÜYÜKELÇİLER ULUSLAR ARASI LİSE ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI’nda İngilizce Yeterlilik Sınavı ‘CELS SINAVI’NDA üstün başarı göstererek ve tüm mülakatlardan başarıyla geçerek kabul almış ve lise öğrenimini Kanada’da Liseli Büyükelçi olarak devam etmeye hak kazanarak gurur kaynağımız olmuştur.
Öğrencimize üstün başarısından dolayı BAŞARI belge ve madalyası, okulumuzda düzenlenen törende Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY, Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL, İngilizce Öğretmenimiz Havva ÖZBAY ve Rehberlik Öğretmenimiz Tuğba ERDİÇ TOK tarafından verilerek tebrik edilip başarılarının devamı dilendi.
Okulumuzu başarıyla temsil ederek üstün başarısıyla bizleri gururlandıran öğrencimizi ve değerli ailesini tebrik eder, hayat boyu başarılar dileriz.