BAŞARI 10 KASIM'DA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGI VE ÖZLEMLE ANDI!

10 KASIM'DA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGI VE ÖZLEMLE ANILDI!

Atatürk’ün ölümünün 81. yıldönümü ve ‘Atatürk Haftası’ dolayısıyla Başarı Koleji’nde gerçekleştirilen anma törenleri ve etkinliklerin yanı sıra 10 Kasım’da Başarı Ailesi ‘ATA’ya Saygı Doğa Yürüyüşü’nde bir araya geldi.

Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün hayata veda ettiği 10 Kasım'da saatler 09.05'i gösterdiği anlarda Başarı Koleji'nde hayat durdu.

Başarı Koleji Ailesi saat 09.00’da Ulu Önder Atatürk'ü anmak için okul bahçesinde toplandı. Saatler Atatürk'ün ölüm saati olan 09.05'i gösterdiğinde çalan sirenle beraber bayraklar yarıya indirildi. Ulu Önderimiz Atatürk için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Genel Müdür Nazmi Ünal, “Atamızı ölümünün 81.yılında bugün bir kez daha minnetle, şükranla ve rahmetle anıyoruz. Onun idealine baş koymuş bütün gazileri, şehitleri ve sayısız gizli kahramanı da rahmetle yad ediyoruz. Atatürk’ü Anma Doğa Yürüyüşümüze katılan öğrencilerimin gözlerinden öper, öğretmen ve velilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Genel Müdür Nazmi Ünal’ın Ata’ya saygı konuşmasının ardından ellerde bayraklar ile birlikte marşlar eşliğinde doğa yürüyüşüne geçildi.

BAŞARI 10 KASIM'DA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGI VE ÖZLEMLE ANDI!