BAŞARI KOLEJİ İLKOKULU MESLEKLERİ TANIYOR!

Bir kimsenin hayatını kazanmak için yaptığı kuralları toplumca belirlenmiş ve belli bir eğitimle kazanılan bilgi ve becerilere dayalı etkinlikler bütününe meslek denir.
Çoğu kez bunun farkında olmasak da bireyin yaşamı boyunca verdiği en önemli kararlardan biridir.
Bunun önemini bilerek öğrencilerimize birbirinden değerli meslekleri tanıttık ve bu seçimi doğru bir şekilde yapmalarını sağlamak için rol model olacak misafirlerimizi ağırladık.
Katılımlarından dolayı Avukat Dilek ERSOY’ a , Jandarma Teğmen Mustafa KÖROĞLU ve Jandarma Astsubay Nur YIKILMAZ’ a, Veteriner Hekim Gökhan ÖZHASANEKLER’ e, Diş Hekimi Ahmet ÇETİN’ e, Gıda Mühendisi ve Ekmek Üreticisi Hasan TARAKÇI’ ya, İnşaat Mühendisi Volkan ŞEVİK’ e, İtfaiyeci Hasan DURMUŞ’ a İlkokul müdürümüz Çağlar TOKSÖZ tarafından mesleklerini tanıttıkları ve birbirinden değerli bilgileri öğrencilerimizle paylaştıkları için teşekkür edilerek, öğrencilerimiz tarafından çiçek takdim edildi.
BAŞARI KOLEJİ İLKOKULU MESLEKLERİ TANIYOR!