BAŞARI KOLEJİ’NDE ATATÜRK SAYGI VE ÖZLEMLE ANILDI!

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümünde okulumuzda saygı ve özlemle anıldı.

Atatürk’ün ölümünün 81. yıldönümü ve “Atatürk Haftası” dolayısıyla okulumuzda 6.sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından Atatürk’ü Anma Programı düzenlendi. 6. sınıf öğrencilerimiz skeçler, şiirler ve şarkılarla Atatürk’ü andı.

Okulumuz konferans salonunda öğleden önce ilkokul öğrencilerimize, öğleden sonra ortaokul öğrencilerimize ve velilerimize gerçekleştirilen anma programında duygusal anlar yaşandı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. yıl dönümü dolayısıyla okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla özel bir anma programı gerçekleştirildi.

Okulumuz Konferans Salonu’nda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan anma programında günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Feride Şarlak yaptı.

Genel Müdürümüz Nazmi Ünal ise törenin kapanış konuşmasında “Öğrencilerimizin sunduğu bu duygusal programın her dakikasından gurur duydum. Atamızı ölümünün 81.yılında bugün bir kez daha minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum." dedi.

Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay, "Onun idealine baş koymuş bütün gazileri, şehitleri ve sayısız gizli kahramanı da rahmetle yad ediyorum. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimin gözlerinden öper öğretmenlerime de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay, konuşmasının ardından programın hazırlanmasında emeği geçen ve bu duygu sağanağının yaşanmasına neden olan öğrenci ve 6.sınıf zümre öğretmenlerini sahneye davet ederek kutladı.

BAŞARI KOLEJİ’NDE ATATÜRK SAYGI VE ÖZLEMLE ANILDI!