BAŞARI’LI VELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI VELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI VELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

BAŞARI’LI VELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Başarı Koleji velileri duygu dolu örnek alınacak bir davranış sergilediler.
Başarı Koleji 1C sınıfı velileri belirledikleri bir aileye elektrikli sandalye hediye ettiler.
En anlamlı hediyeyi aldıklarını ifade eden aile, duyarlı velilerimize bu örnek davranışları için teşekkür etti.

Müdür Yardımcımız Gülcan Peker ve 1C Sınıf Öğretmeni Nuray Parlak eşliğinde ailenin evine gerçekleştirilen ziyarette, öğrenci ve veliler hediyelerini elleriyle teslim ettiler. Yanlarında getirdikleri gıda kolilerini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgililere teslim eden Başarı Koleji ekibine duyarlı davranışları için teşekkür ettiler.

Peker, “Attığımız bu adım ile çocuklarımızın yüzünde küçük bir tebessüm oluşturulabilirsek ne mutlu bize. Velilerimizi bu ÖRNEK davranışları için kutluyor, destek olan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, “Çevremizdekilere elimizden geldiği kadar yardım etmeliyiz. Öğrencilerimizin önemli kazanımlar elde etmesini sağlayan Sosyal Sorumluluk Projeleri Başarı Koleji’nde artarak devam edecektir. Böylesine güzel ve anlamlı bir projeyi hayata geçiren velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Başarı Koleji velileri, gerçekleştirdikleri proje sayesinde farkındalık yaratarak yardıma ihtiyacı olan diğer tüm kardeşlerimizin görülmesini amaçladıklarını vurguladılar.

BAŞARI’LI VELİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi