ÜNLÜ YAZAR MAVİSEL YENER BAŞARI KOLEJİ’NDE!

Başarı Koleji olarak ünlü çocuk ve gençlik edebiyatı yazarlarından biri olan Mavisel YENER’i öğrencilerimizle buluşturmanın keyfini yaşadık.

Anaokulu, İlkokul ve ortaokul ve öğrencilerimizle ayrı ayrı söyleşi yapan yazarımız, bir şiirle başlayan yolculuğunun süreçlerini anlattığı söyleşiden sonra öğrencilerimizin okudukları kitaplarla ilgili soruları yanıtladı.

Öğrencilerimizin kitaplarını tek tek imzalayan değerli yazarımıza aramızda olduğu için Başarı Koleji olarak çok teşekkür ederiz.

Başarı Koleji’nde düzenlenen söyleşi ve imza gününde Mavisel Yener, öğrenciler ile sohbet etti ve sorularını cevapladı.

KEYİFLE VE İLGİYLE İMZALADI!

Söyleşinin ardından Yazar Mavisel Yener; öğrencilerin kitaplarını keyifle ve ilgiyle imzaladı. Etkinlik; kitap okuma sevgisini çoğalttı ve kitabın yazarıyla tanışmaları da öğrencilere güzel bir hatıra kaldı.

Büyük bir heyecanla Manavgat’a geldiğini söyleyen yazar, öğrenciler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başarı Koleji yönetimine teşekkür etti.

ÜNLÜ YAZAR MAVİSEL YENER BAŞARI KOLEJİ’NDE!