YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI ORTAOKUL 9.SEZON!

Başarı Koleji tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı yarışmasının 9.su bu yıl da sergilenen muhteşem performanslar ile Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi aratmadı.

Başarı Koleji tarafından düzenlenen Yetenek Sizsiniz Başarı adlı yarışmanın elemeleri Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi aratmadı. Yarışmaya katılan öğrenciler, sergiledikleri performans ile yarışmayı izleyen aileleri ve arkadaşları tarafından ayakta alkışlanırken jüri üyelerini zor durumda bıraktılar.

Yarışmaya katılan öğrenciler tüm hünerlerini gözler önüne serdiler. Öğrenciler özgüvenleriyle ve sergiledikleri performanslarla salonu dolduran veli, öğretmen ve öğrenci arkadaşları tarafından ayakta alkışlandılar.

Muhteşem bir atmosfer içinde geçen yarışmada renkli gösteriler sahne buldu. Bazı öğrenciler şarkı söyleyip dans ederek salondaki davetlileri coştururken, bazı öğrenciler ise piyano, gitar ve kemandaki yeteneklerini sergilediler.

Ortaokul Müdürü Necip Özbay, yarışma sonunda finalde sahneye çıkan tüm öğrencileri tebrik etti. Juri üyeleri ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm öğretmenleri de sahneye davet ederek teşekkür etti.

Juri puan değerlendirmesi ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verileceği açıklandı.

YETENEK SİZSİNİZ BAŞARI ORTAOKUL 9.SEZON!