2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL SENE BAŞI ÖĞRETMENLER GENEL KURUL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Başarı Koleji Ortaokulu olarak 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Dönem Başı Öğretmenler Genel Kurul Toplantımızı, Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY başkanlığında, tüm öğretmenlerimizin katılımı ile okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY, akademik çalışmalar, projeler, planlanan bilimsel ve sosyal etkinlikler ve 8.sınıf öğrencilerimizin LGS çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
2022 – 2023 Eğitim – Öğretim yılının bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen ÖZBAY, “Güçlü, alanında uzman, dinamik eğitimci ve idareci kadromuzla ve farklı eğitim anlayışımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Çocuklarımızı sadece ders konusunda değil her alanda en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Akademik alanlar dışında sosyal, sportif ve kültürel alanlarda da öğrencilerimize en iyi imkanları sunuyoruz. Bunun yanında çocuklarımızı Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ülkesini, vatanını seven, soran sorgulayan, kendisiyle ve çevresiyle barışık, akademik bilgilerle donatılmış bireyler olarak geleceğe hazırlamak en önemli hedefimizdir. Öğrenme ve öğretme aşkının bizi birbirimize kopmaz biçimde bağlamasıyla yine büyük başarılara imza atacağımızdan hiç kuşku duymuyoruz.” şeklinde konuştu.
2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının tüm eğitim camiasına, BAŞARI AİLESİ nin bütün bireylerine uğur getirmesini; kentimiz, bölgemiz, ülkemiz ve dünya için güzellikler doğurmasını diliyoruz.