2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Başarı Koleji 2.sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve velileri köy okulları yararına düzenledikleri yardım kermesinden elde edilen gelirle aldıkları hediyeleri sahiplerine ulaştırarak örnek bir davranışa imza attılar.

Başarı Koleji 2. sınıf öğrencileri tarafından Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında köy okulları yararına kermes düzenlendi.

2.sınıf öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Ayşe Yılmaz, Mehmet Kendir ve Nesrin Süzük denetiminde kermesten elde edilen gelirle alınan ders araç-gereçleri, spor ve kırtasiye malzemelerini kardeş okullarımızdaki kardeşlerine elleriyle teslim ettiler.

Bereket İlkokulu-Ortaokulu, Dolbazlar İlkokulu-Ortaokulu ve Hatıplar İlkokulu’nu ziyaret eden Başarı Koleji 2.sınıf öğretmenleri ve öğrencileri büyük bir sevinçle ve coşkuyla karşılandı.

Kardeş okullarda okulu gezen, sınıflarda derslere katılan öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla kaynaşarak oyunlar oynayarak eğlenceli güzel bir gün geçirdiler.

Öğrencileriyle duyarlı davranışlarından dolayı her zaman gurur duyduklarını, ihtiyaç sahibi çocuklar için her zaman yardıma hazır olduklarını belirten Başarı Koleji İlkokul Müdürü Ali İbrahim Öz, "Bu bizim için de çocuklarımız için de gurur kaynağı. Bize destek veren velilerimize ve yardımsever Manavgat halkına şükranlarımı sunuyorum. Attığımız bu adım ile çocuklarımızın yüzünde küçük bir tebessüm oluşturulabilirsek ne mutlu bize.

2.sınıf zümremiz tarafından organize edilen ve bütün Başarı Ailesi, öğrenci, öğretmen, veli ve yardımseverler tarafından desteklenen Sosyal Sorumluluk Projemize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

2.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi