BAŞARI KOLEJİ BİLİŞİM DERSLERİNDE KODLUYOR!

BAŞARI KOLEJİ olarak 4-10 Aralık 2017 Kodlama Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersinde öğrencilerimizle kodlama uygulamaları gerçekleştiriyoruz.

Okulumuz 6. ve 7.sınıf öğrencileri 4-10 Aralık 2017 tarihleri arasında tüm dünya ile birlikte ‘Kodlama Haftası’ etkinlikleri dahilinde code.org web sayfası üzerinden kendi oyunlarını kodluyorlar.

Başarı Koleji Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Gülcan Peker ve Rafet Şahbaz Kodlama Haftası etkinlikleri ile ilgili "Öğrencilerimiz kodlama platformlarını kullanarak eğlenerek öğrenmenin zevkini yaşıyorlar.

Kodlama etkinlikleri ile çocukların algoritmik düşünce sistemlerini nasıl geliştireceklerini öğretiyoruz. Problem üreten değil problem çözen bir neslin gelişmesi için çalışıyoruz. Teknolojiyi sadece kullanan değil teknoloji üreten bir nesil yaratarak, geleceği şekillendiriyoruz.

Çocuklarımız eğleniyorlar, öğreniyorlar ve teknoloji üretiyorlar." şeklinde konuştular.

BAŞARI KOLEJİ BİLİŞİM DERSLERİNDE KODLUYOR!