BAŞARI KOLEJİ YEŞİLBAĞ KIZ FUTSAL TAKIMI’NI AĞIRLADI!

Başarı Koleji, Yeşilbağ Kız Futsal Takımı’nı misafir etti. Başarı Koleji’nin davetlisi olan Yeşilbağ Kız Futsal Takımı Başarı’lı öğrenciler ile güzel bir gün geçirerek Başarı Koleji Kız Futsal Takımı ile dostluk maçı yaptılar.

Manavgat ‘a 110 kilometre uzaklıkta bulunan, saha ve antrenman malzemesi olmadan çalışan Yeşilbağ Cumhuriyet Ortaokulu Kız Futsal Takımı, ilk kez Başarı Koleji Spor Salonu’nda antrenman ve hazırlık maçı yaptı.

Manavgat'ın en uzak mahallelerinden, Isparta sınırındaki Yeşilbağ'daki Cumhuriyet Ortaokulu'nda aynı zamanda müdür vekili olan Beden Eğitimi Öğretmeni Belin Ada tarafından 6'ncı sınıf öğrencilerinden kurulan 12 kişilik kız futsal takımı, Başarı Koleji'nin davetlisi olarak Manavgat’a geldi.

Yeşilbağ Kız Futsal Takımı İlk Kez Salonda Çalıştı!

Okul bahçesindeki beton zeminde eski kamyon lastiği ve çıta gibi buldukları çeşitli malzemelerle antrenman yapmaya çalışan, eşofman, ayakkabı ve futsal topları olmadan çalışan çocuklar ilk kez salonda antrenman ve Başarı Koleji Kız Futsal Takımı ile dostluk maçı yaptılar.

Yeşilbağ Cumhuriyet Ortaokulu Kız Futsal Takımı’nı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip Özbay, Beden Eğitimi Öğretmenleri Engin Gür, Hakan Nergiz ve Matematik Öğretmeni Abdurrahman Ünal, Yeşilbağ Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Vekili Beden Eğitimi Öğretmeni Belin Ada’yı çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar dilediler. Müdür Vekili Belin Ada da Başarı Koleji Yönetimine plaket ile teşekkür etti.

Yeşilbağlı kız futsal takımı oyuncularına Başarı’lı öğrenciler çeşitli hediyeler verirken, onlar da arkadaşlarına fidan hediye etti.

BAŞARI KOLEJİ YEŞİLBAĞ KIZ FUTSAL TAKIMI’NI AĞIRLADI!