BAŞARI KOLEJİ’NDE '22 MART DÜNYA SU GÜNÜ' COŞKUYLA KUTLANDI!

Okulumuzda '22 Mart Dünya Su Günü' dolayısıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Yaşam kaynağımız suyun önemine dikkat çekmek amacıyla okulumuz TEMA Kulubü Öğrencileri ve Öğretmenleri Ebru Çeker yönetiminde gerçekleştirilen etkinlikler için tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz mavi tonlarında tişört ile okula geldiler.

Okul bahçesinde düzenlenen törende TEMA Kulübü öğrencileri, su kirliliğine dikkat çekmek ve suyun önemi vurgulamak amacıyla sundukları programda arkadaşlarını bilgilendirdiler.

TEMA Kulübü öğrencileri boş damacanalardan oluşturdukları ritim grubu ile arkadaşlarına ve öğretmenlerine su günü ile ilgili şarkılar seslendirdiler.

Büyük beğeni toplayan damacana ritim grubunun gösterisinin ardından öğrenciler, bahçede su zinciri oluşturarak yürüyüş yaptılar. Su zincirinin sonunda öğrenciler su damlası ve su yazısı oluşturarak hatıra fotoğrafı ile su gününe özel şarkıları ile programı sonlandırdılar.

Yaşam kaynağımız suyun önemine dikkat çekmek, su kirliliği ve su tasarrufu konularında farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden TEMA Kulübü Öğretmeni Ebru Çeker, öğrencilerin bu bilinci kazanmaları konusunda çalışmaların devam edeceğini söylerken, etkinliğin düzenlenmesinde görev alan tüm öğrencilerine teşekkür etti.

BAŞARI KOLEJİ’NDE '22 MART DÜNYA SU GÜNÜ' COŞKUYLA KUTLANDI!