BAŞARI KOLEJİ’NDE “ENGLISH BEYOND THE WALLS” PROJESİ!

Başarı Kolejinde yürütülmekte olan “English Beyond The Walls” projesi kapsamında tematik olarak ilerlenen İngilizce dersi müfredatında yer alan “ The Charity Day (Hayır Günü)” temasının hayata geçirilmesi fikrinden yola çıkan 5. Sınıf öğrencileri, öğretmenlerinin de yardımıyla bir gün süren kermes etkinliğini gerçekleştirdiler.

Başarı Kolejinden İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes!

Başarı Koleji 5. Sınıf öğrencileri köy okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşları yararına kermes düzenledi.

Düzenlenen kermese anaokulu,ilkokul ve ortaokul öğrenci,öğretmen ve velileri de davetliydi.Herkesin yoğun ilgi gösterdiği kermeste öğrenciler evlerinde annelerinin özenle hazırlamış olduğu birbirinden lezzetli yiyeceklerden gelir elde edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Sevimli Hayvan Dostlarını da Unutmadılar!

Hayır amaçlı düzenlenen kermesle eş zamanlı olarak “Non- School Uniform Day (Serbest Kıyafet Günü) etkinliği de gerçekleştirildi.

5. Sınıf öğrencileri duyurusunu önceden yaptıkları, dileyen herkesin önceden belirlenmiş olan ücreti ödemek kaydıyla gün boyu okulda serbest kıyafetle bulunabilecekleri , “Non-School Uniform Day” etkinliğinden elde edilen geliri ise sokak hayvanlarına aktarmayı amaçladı.

Küçük dostlarımızı da unutmayan öğrenciler,yardıma muhtaç sokak hayvanları yararına ilerleyen günlerde daha farklı projeler gerçekleştireceklerini dile getirdiler.

BAŞARI KOLEJİ’NDE “ENGLISH BEYOND THE WALLS” PROJESİ!