BAŞARI’LI MİNİKLERDEN YENİ YIL PARTİSİ!

Başarı Koleji Anasınıfı öğrencileri 2018 yılına düzenledikleri muhteşem yeni yıl partisi ile merhaba dediler. Yeni yıl partisi için en güzel kıyafetlerini giyerek büyük bir heyecanla okula gelen Başarılı minikler, öğretmenleri eşliğinde düzenlenen yeni yıl partisinde gönüllerince eğlendi.

Yılbaşı partisine Anaokulu Öğretmenleri, branş öğretmenleri ve bütün anasınıfı öğrencileri katıldı. Minik öğrenciler yeni yıl heyecanlarını öğretmenleri ve arkadaşları ile paylaştılar.

Başarı anasınıfı minikleri, anaokulunda kendileri için düzenlenen yeni yıl partisi ile gönüllerince eğlendi. Birbirinden hareketli müzikler eşliğinde dans ederek, oyunlar oynayarak hep beraber güzel vakit geçiren minikler beraber olmanın verdiği mutluluk ve coşku içinde 2018 yılına merhaba dediler.

Başarı Koleji olarak yeni yılın insanlığa ve tüm BAŞARI ailesine sağlık, barış ve huzur getirmesini diliyoruz.

BAŞARI’LI MİNİKLERDEN YENİ YIL PARTİSİ!