‘BENİM BİR HAYALİM VAR’ RESİM YARIŞMASINA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!

Manavgat Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen ‘Benim Bir Hayalim Var’ konulu uygulamalı resim yarışmasına Başarı Koleji öğrencileri damga vurdu.

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimizin birbirinden güzel eserler ile katıldığı yarışmada öğrencilerimiz 7 adet kupayı okulumuza kazandırarak gurur kaynağımız oldular.

İlkokul Öğrencilerimizden Tuana Şen 1.lik, Defne Keçer 2.lik, Yağmur Sarıgül 3.lük ve Tuana Tunç Mansiyon kupalarını almaya hak kazanırken Ortaokul Öğrencilerimizden Esra Cengiz 1.lik, Burcu Eşit 2.lik ve Halime Gül Ersoy 3.lük kupalarını aldılar.

Öğrencilerimize kupaları ve Başarı Belgeleri Genel Müdürümüz Nazmi Ünal, Ortaokul Müdürümüz Necip Özbay, İlkokul Müdürümüz Ali İbrahim Öz, Resim Öğretmenlerimiz Ali Şahin ve Emine Kahraman tarafından törenle verilerek tebrik edildi.

‘BENİM BİR HAYALİM VAR’ RESİM YARIŞMASINA BAŞARI KOLEJİ DAMGA VURDU!