BAŞARI KOLEJİ’NDE 2024 LGS YAZ KAMPI BAŞLADI

BAŞARI KOLEJİ’NDE 2024 LGS YAZ KAMPI BAŞLADI

BAŞARI KOLEJİ’NDE 2024 LGS YAZ KAMPI BAŞLADI

BAŞARI KOLEJİ’NDE 2024 LGS YAZ KAMPI BAŞLADI

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE 2024 LGS YAZ KAMPINDAYIZ

Başarı Koleji’nin 8.sınıf öğrenci ve öğretmenleri, yaz tatilinin ardından 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla 2024 LGS Yaz Kampı Programında derslere başladı.
8.sınıf öğrencilerimiz, 2024 LGS Yaz Kampımızda arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar.
Başarı Koleji 8.Sınıf Öğrencileri, 2024 LGS yaz kampında, deneyimli alanında uzman öğretmenleri ile Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden oluşan akademik destek programı ile hedeflerine emin adımlarla ilerliyor.
Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL, 8.sınıf öğrencilerini akademik destek programı derslerinde ziyaret ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.
ÜNAL, başarılı olmak için disiplinli ve özveri ile çalışmak gerektiğini vurgularken Başarı Koleji'nin liselere yerleştirmede Manavgat'ta zirvede yer aldığını ifade ederek, "İnanıyoruz ki bu yıl sizler de 2024 LGS'de üstün başarılar elde ederek akademik hedeflerinize bir adım daha yaklaşacaksınız. " dedi.
'BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR'
"Başarı Koleji 2023 LGS'DE 3 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ile Antalya Bölgesinde ZİRVEDE yer alırken, 18.yılını da 56 TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ ile gururla tamamladı.
Öğrencilerimizin hayallerine giden yolda ilk adım olan LGS için şimdiden kolları sıvadık. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diler, destekleri için tüm velilerimize teşekkür ederiz." dedi.
BAŞARI KOLEJİ’NDE 2024 LGS YAZ KAMPI BAŞLADI
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi