BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER POLİS HAFTASINI UNUTMADI!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER POLİS HAFTASINI UNUTMADI!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER POLİS HAFTASINI UNUTMADI!

BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER POLİS HAFTASINI KUTLADI!

Manavgat’ın öncü eğitim kurumu Başarı Koleji, Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Kuruluş yıl dönümünde polisleri unutmadı.

Başarı Koleji Ortaokul Öğrencileri, Türk Polis Teşkilatımızın 178.Yıldönümü nedeniyle Manavgat Şelale Polis Merkezi'ni ziyaret ettiler. Manavgat Şelale Polis Merkezi Amiri Komiser Sinan KARAMAN öğrencilerimiz ile sohbet ederek bilgilendirmelerde bulundu ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Ortaokul Öğrencilerimiz, Manavgat Şelale Polis Merkezi'ni, Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL ve Rehber Öğretmenimiz Tuğba Erdiç TOK eşliğinde ziyaret ederek hepimizin huzuru ve güvenliği için gece gündüz çalışan tüm polis memurlarımızın Polis Haftalarını kutladılar.

POLİS HAFTASINDA BAŞARI’LI ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Manavgat Şelale Polis Merkezi Amiri Komiser Sinan KARAMAN tarafından karşılanan Başarı’lı öğrenciler, gerçekleştirilen ziyarette Manavgat Şelale Polis Merkezi birimlerini tek tek gezerek polislere karanfil vererek polis haftasını kutladılar.

Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette öğrenciler, polis merkezinin birimlerini de gezerek bilgi aldı. Öğrenciler, ziyarette polis amcalarının çalışmalarını yerinde incelediler.

Manavgat Şelale Polis Merkezi Amiri Komiser Sinan KARAMAN, Polis mesleğini anlatırken, karşılaşacakları her türlü şüpheli durumda aileleriyle ve polislerle bilgi paylaşabileceklerini dile getirerek öğrencilere anlamlı ziyaretleri için teşekkür etti.

Başarı Koleji Müdür Yardımcısı Gülcan ÜNAL, “Bu anlamlı günde bizler de Başarı Koleji olarak polislerimizin bu mutlu ve gururlu günlerinde yanlarında olmak istedik.

Manavgat Şelale Polis Merkezi’ne bizi ağırlayıp, öğrencilerimize teşkilat hakkında bilgilendirme yaptıkları ve tüm birim görevlilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eder, Polis Haftalarını kutlarız.” dedi.
BAŞARI’LI ÖĞRENCİLER POLİS HAFTASINI UNUTMADI!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi