ORTAOKUL YILDIZ KIZ MASA TENİSİ TAKIMIMIZ ANTALYA 2.Sİ ÖDÜL TÖRENİ

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Antalya’da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Masa Tenisi Turnuvası’nda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emrah GÜNAY'ın antrenörlüğünü yaptığı ortaokul öğrencilerimizden oluşan "BAŞARI KOLEJİ YILDIZ KIZ MASA TENİSİ TAKIMI" okulumuzu başarıyla temsil ederek ANTALYA 2.Sİ olmuştur.
ANTALYA 2.Sİ olarak gurur kaynağımız olan Yıldız Kız Masa Tenisi Takımımıza kupası, madalyaları ve BAŞARI Belgeleri okulumuzda düzenlenen ödül töreninde, Ortaokul Müdürümüz Necip ÖZBAY, Müdür Yardımcımız Gülcan ÜNAL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emrah GÜNAY tarafından takdim edilerek öğrencilerimiz tebrik edildi.
Beden Eğitimi Öğretmenimiz Emrah GÜNAY'ı ve ortaokul öğrencilerimiz İrem KARAKUŞ ve Melek Zeynep GÜNAY'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Velilerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
ORTAOKUL YILDIZ KIZ MASA TENİSİ TAKIMIMIZ ANTALYA 2.Sİ ÖDÜL TÖRENİ