YÖNETİM KURULUMUZDAN 8.SINIF ZÜMREMİZE PLAKET!

YÖNETİM KURULUMUZDAN 8.SINIF ZÜMREMİZE PLAKET!

YÖNETİM KURULUMUZDAN 8.SINIF ZÜMREMİZE PLAKET!

YÖNETİM KURULUMUZDAN 8.SINIF ZÜMREMİZE PLAKET!

Başarı Koleji, 2021 - 2022 Eğitim-Öğretim yılı LGS başarısını kutladı.
Başarı Koleji Yönetim Kurulu, tüm yıl boyunca özveriyle çalışan 8.sınıf zümre öğretmenlerini plaket ile ödüllendirerek LGS sınavında elde edilen başarıdan dolayı teşekkür etti.
Başarı Koleji Yönetimi, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, Manavgat’ta tek okulda elde ettikleri yüksek başarının haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.
Başarı Koleji’nde düzenlenen ödül törenine Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan GÖDEK, Başkan Yardımcıları Erdoğan YILMAZ ve Ali Osman KARA, Ortaokul Müdürü Necip ÖZBAY, Müdür Yardımcısı Gülcan ÜNAL; Rehber Öğretmeni Mithat ŞEVİK, 8.sınıf branş öğretmenleri Bircan AY, Esennur ELMACIK, Feride ŞARLAK, Ali TAŞKIRAN ve Selami ACET katıldı.
Düzenlenen plaket töreninde konuşma yapan Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Numan GÖDEK, 2022 LGS sınavında elde edilen başarıdan dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “Başarı Koleji olarak 17.yılımızı gururla tamamlarken bugüne dek elde ettiğimiz başarılara ek olarak 2022 LGS’de elde ettiğimiz kitlesel başarının gururunu ve sevincini yaşıyoruz.
Bugüne kadar elde ettiğimiz başarıları ve bu yıl okulumuzun elde ettiği takdire şayan başarıyı, biz tamamıyla ekip ruhuna ve çağdaş gelişmelere duyarlı oluşumuza bağlıyoruz.
Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, yöneticilere ve tüm BAŞARI ailesine Yönetim Kurulu adına çok teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimizin bu başarılarının bundan sonraki hayatlarında da artarak devam etmesini ve üstün başarılar elde etmelerini diliyoruz.” dedi.

BAŞARI KOLEJİ GENEL PUAN ORTALAMASI İLE TÜRKİYE GENELİ %10’LUK DİLİMDE!

Başarı Koleji Ortaokul Müdürü Necip ÖZBAY, 2022 LGS’de Başarı Koleji’nin Türkiye Geneli %0,5’lik dilimde 4 öğrenci, %1’lik dilimde 9 öğrenci, %2’lik dilimde 13 öğrenci, %3’lük dilimde 21 öğrenci, %10’luk dilimde 39 öğrenci ve genel puan ortalaması ile %10’luk dilim içinde yer alarak üstün bir başarıya imza attıklarının ve Manavgat’ta bir kez daha öğrencisiyle, öğretmeniyle, personeliyle, yöneticisiyle ve bu başarının esas ilham kaynağı olan velileriyle birlikte ortak ve haklı bir gurur yaşadıklarını belirtti.
Bu başarıların elde edilmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, personel ve yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Konuşmaların ardından öğretmenlere plaketleri sunuldu.
Bu sonucu bize armağan eden, bu zorlu ve uzun süreçte özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimize, sonsuz destekleri için tüm velilerimize BAŞARI AİLESİ olarak teşekkür ederiz.
BAŞARI KOLEJİ
YÖNETİM KURULUMUZDAN 8.SINIF ZÜMREMİZE PLAKET!
Hemen Ara WhatsApp Yol Tarifi